Alamak! Part II

Joe Kidd

OLD BASTARD!

You may also like...

12 Responses

  1. REX says:

    guys, relax ar. keep it up. laen kali buat lagi klu nak kena belasah.haha.

    btw, korang dah famous skrg.congrats!

  2. okes says:

    aku rasa korg berada kt tempat yg salah pada waktu yg salah. aku setuju ngn mr belimbing. rasanye janggal kalau band punk wat prsembahan kt depan crowd cm tuh. kesian. tapi crowd kt kelana jaya hari tuh lagi brutal agaknya dari crowd yg biasa ada dlm gig2 korg. haha

  3. Rem says:

    Kalau PR menang election federal hari itu, tentu ada ratusan lagi Carburetor Dung muncul di Malaysia. Mungkin sampai boleh muncul live di kaca tv. Sambil ditonton oleh tok-tok bilal dan pak serban.

  4. YUS says:

    sokong KERINTING 100%. tQ

  5. The Ulek says:

    Congrats to carburetor, lu org suda jadi famous, lagi famous dari
    enstranged yang
    menang juara lagu tuh…wahwahwah..even, atok-atok n segala nenek kat m’sia ni tak kenal enstranged tu tapi da kenal carburetor dung!! cayalah alak! ko suda menjual CD..hahaHAHA!
    Bagi aku….

    Carburetor Dung is Dead!

  6. Fadz says:

    Wah, lu kenal ramai otai underground Keriting? RESPECT.

    Setahu aku budak2 kecik je ckp mcm ni. Hahaha

  7. kerinting says:

    budak tu memang patut kena belasah. kalau dah buat persembahan cara KURANG AJAR! Wat do u expect? Korang harap audiens bagi tepukan gemuruh dan pakat jilat bontot siAlak bodoh tu?

    Wa kenal ramai otai underground ramai yg kutuk cara korang yg jenis tak berfikir.

    teruk laa korang ni. macam jenis tak belajar tinggi jer. kalau yg mana ada sijil tu…buat jer dlm tong sampah. sebab bertindak cara jahiliyah.

    buat kena gelak dengan penyokong BN aje.

  8. Morg says:

    Standard laa.. kena pukul! diorang semua tu coward pussy! ramai lawan satu boleh ckp la!
    so for the next time..be good ohkay!! 🙂

  9. the joke isn't funny anymore says:

    by the way mr belimbing “seorang tunjuk punggung vs belasah beramai-ramai” = not fair man, unless one by one baru fair hahaha

  10. the joke isn't funny anymore says:

    violence is not an act of “freedom of expression” dude..it ain’t funny watching someone got hurt, that’s kinda barbaric..takkan sebab hati tersinggung nak belasah orang sampai tertinggung..next time just give mr. Alak a big spank in the ass dah laa

  11. Mr Belimbing says:

    Peace,

    Korang ni aku rasa tak sesuai la kalau nak diajak buat persembahan di tempat yg pelbagai usia, agama, dan latar belakang.

    Mungkin korang hanya sesuai buat persembahan dalam linkungan korang je.

    Korang kena faham x semua orang boleh terima cara penyampaian korang di atas pentas yg aksi tunjuk punggung.

    Kalau kes liwat Anwar x wujud pun, mesti ada sesetgh penonton yang rasa tak puas hati dan tak boleh terima aksi sebegitu. Korang kena tgk jenis penonton yg hadir – usia diaorg, pegangan dan prinsip diaorg, samada dtg dgn keluarga ke apa, etc.

    Cuba korang fikir kalau yg datang dgn anak yg sekolah tadika sekali dgn isteri pakai jubah, dan dia sendiri pakai serban – ko igt diaorg bleh terima ke aksi mcm tu. Mungkin lirik diaorg boleh terima tp tunjuk punggung?

    Alak pun satu, mcm xde akal fikiran.

    Ada pengunjung laman ni yg bagi komen bahawa tak patut orang yg baling botol atau belasah Alak mcm tu. Tp, nak buat mcm mana, dah Alak ‘provoke’ diaorg. Kalau dikatakan membuat persembahan mcm Alak hari tu sbgi freedom of expression, jd tidak ke yg nak belasah Alak tu juga mengamalkan freedom of expression.

    Diaorg dah express diaorg punya perasan le tu, jd fair la kan? Hahaha

    ps. Know thy crowd!

  12. Elly says:

    Thank you Dato’ Husam Musa for having an open mind to young people who have something to say too…

    HANTURAYA PUTRAJAYA

    intro

    Suara mu yang lantang melawan, siapa punya?!
    Rumah mu yang mewah menawan, siapa punya?!
    Hidup mu yang kenyang senang lenang, siapa punya?!
    Kebebasan mu yang ada, siapa punya?!

    Cuba-cuba menaikkan suara
    aku heret, aku ikat, aku tangkap, aku sumbat!

    Cuba-cuba menaikkan kepala
    aku ketuk, aku lepuk, aku luku, aku cantas!

    Cuba-cuba mencelikkan matamu
    aku cucuk, aku sembur, aku genyeh, aku jolok!

    Jangan lupa, jangan alpa!
    Aku yang berkuasa!

    intro

    Cuba-cuba menaikkan suara
    aku heret, aku ikat, aku tangkap, aku sumbat!

    Cuba-cuba menaikkan kepala
    aku ketuk, aku lepuk, aku luku, aku cantas!

    Cuba-cuba mencelikkan mata
    aku cucuk, aku sembur, aku genyeh, aku jolok!

    Ingatlah wahai, manusia!
    Aku yang berkuasa!

    Carburetor Dung – Dec 2003

Leave a Reply